Lekker aan je lul trekken neuken in de vrachtwagen

lekker aan je lul trekken neuken in de vrachtwagen

LITERS SPERMA SEXDATE PRIVAT

Lekker aan je lul trekken neuken in de vrachtwagen

: Lekker aan je lul trekken neuken in de vrachtwagen

Vrouw zoekt sex limburg gratis neuken in groningen Ik wilde eerst ook niet, maar ze verleiden je gewoon, en dan moet je wel. Tiener heeft harde sex. En ik kon zien, dat ik hem niet onverschillig liet. Mijn borsten zijn nu voor jou. Twee bisex leraressen pijpen en laten zich neuken door de vader van een leerling. Hij begon te lezen, en toen was het alsof hij een klap in zijn gezicht kreeg. Heleen trok zijn lul naar zich toe en nam hem in haar mond, waarna ze hem langzaam naar binnen zoog.
THAI SEX MASSAGE AMSTERDAM DE GEILSTE Erotische massage sittard transseksueel zoekt man
Lekker aan je lul trekken neuken in de vrachtwagen 382

Lekker aan je lul trekken neuken in de vrachtwagen

Henk plofte bijna van kwaadheid. Hij had een heel goed contact met zijn buurvrouw, die altijd voor hem klaar stond, en geneerde ziich niet voor zijn emoties. Moe en voldaan lagen ze gevieren uit te hijgen, en ze waren nog maar aan het begin van een lange nacht. Ze begon ze te kneden en aan haar tepels te sabbelen, terwijl ze een hand van haar vriendin op haar eigen borsten voelde en een andere in haar slipje schoof, naar haar kutje. Gay mannen op zoek naar meesteres arnhem zwarte kale kut contact. Ze is inderdaad heerlijk. Het ging heel gemakkelijk en ze was behoorlijk nat, dus zonder enige problemen schoof ik zo in haar schede en begon ze mij te berijden.

Ik ben Sam, vrachtwagenchauffeur van beroep en ik rijd voornamelijk op het buitenland. Heerlijk hoor, die vrijheid, maar het is vaak wel erg eenzaam. Dus toen mijn vrouw een keertje met mij mee wilde gaan was dat voor mij helemaal prima. Ik kon niet wachten tot we op pad gingen. We reden naar Italië en ik had heel erg veel tijd om daar te komen, dus onderweg konden we meer dan genoeg stoppen om bijvoorbeeld van het uitzicht te genieten.

Ik vond het dan ook bijzonder fijn om te zien dat mijn vrouw het heel erg fijn vond en dat ze echt ontzettend aan het genieten was. Ze had haar baan pas verloren en had alweer een nieuwe werkgever klaarstaan, maar het was wel even behoorlijk stressen geweest.

We genoten dus en dat ze al haar stress achter zich had weten te laten, daar kwam ik op een nacht op een parkeerplaats waar we gingen overnachten wel achter. Er waren verder geen chauffeurs op die plek, die reden meestal door naar een wat mooiere plaats om te stoppen, maar mijn vrouw wilde per se op die parkeerplaats staan en nu wist ik later wel waarom.

Omdat er namelijk niemand anders stond, vond ze het de ideale plek om achterin de cabine op het best wel ruime bed eens lekker met mij te gaan neuken.

Ik had daar zeker wel oren naar, dat zou mij ook behoorlijk gaan ontspannen natuurlijk. Het was alweer een tijdje terug dat we het hadden gedaan, dat kwam door alle stress. En op zich kan ik daar wel mee overweg, alleen ga je het op een gegeven moment toch echt wel missen. Dat is vooral bij mannen heel erg het geval, vrouwen schijnen daar een heel stuk minder moeite mee te hebben, zo heb ik door mijn vrouw laten vertellen.

Of dat waar is, dat laat ik maar in het midden. In ieder geval was het heel erg fijn dat we het weer gingen doen. We lagen daar bij het zwakke licht van de cabineverlichting en ze trok mijn onderbroek naar beneden. Ik voelde hoe ze over mijn zak wreef en mijn lul in haar hand nam en er een beetje mee begon te spelen. Dat was natuurlijk meer dan voldoende om mijn penis hard te laten worden.

Ze trok mijn lul lekker af, deed dit heel rustig. Ik was haar ondertussen aan het vingeren  en we zoenden elkaar. Onze tongen worstelden en we waren steeds sneller aan het trekken en vingeren, we pasten het tempo op elkaar aan en hielden toen ineens op, omdat we wel doorhadden dat we dan snel klaar zouden komen en het neuken dan wel even voorbij zou zijn.

Dus begonnen we gewoon een beetje te vrijen en over elkaar te liggen. Mijn vrouw trok de deken van mijn lichaam en schoof haar naakte lichaam op het mijne. Ik voelde hoe haar kutje over mijn lul aan het wrijven was. Uiteindelijk tilde ze haar been op en stuurde ik mijn lul in haar kutje. Het ging heel gemakkelijk en ze was behoorlijk nat, dus zonder enige problemen schoof ik zo in haar schede en begon ze mij te berijden. Ik merkte dat ze haar kutje aan het samenknijpen was, waardoor ze mijn lul bij iedere beweging aan het melken was, een andere benaming heb ik er nog niet voor kunnen bedenken.

Nadat ze mij flink had bereden en ik heel erg van haar heerlijke poesje heb kunnen genieten, schoof ze van mij af en begon ze mij te pijpen.

Ze likte aan mijn ballen en trok mijn pik af, waarna ze mijn eikel in haar mond nam, er flink aan zoog en rondjes met haar tong aan het draaien was op alle punten die voor een man uitermate gevoelig zijn. Daarna nam ze mijn hele lul in haar mond en ik kon het niet laten mijn handen op haar hoofd te leggen en haar naar beneden te drukken. Ze zette haar keel open en liet mijn pik in haar strot glijden en bleef zo een paar tellen zitten, om daarna happend naar adem weer omhoog te komen.

Hij schoof zijn hand verder, ging onder haar beha en omvatte haar grote borst, die heerlijk zacht aanvoelde. Intussen maakte zij zijn blouse open, schoof zijn hemd omhoog en begon zijn blote huid te strelen. Hetzelfde deed hij toen bij haar. Hij schoof haar bloesje omhoog, maakte met een hand de sluiting van haar beha los en schoof die omhoog. Hij omvatte met beide handen haar grote borsten en begon met toenemende begeerte verlekkerd aan haar tepels te sabbelen en te zuigen.

Haar borsten waren groot, zacht en toch stevig. Heleen legde haar hand op zijn broek, schoof zijn rits open en liet haar hand naar binnen glijden, waar ze voelde dat hij in rap tempo aan het groeien was.

Haar hand gleed zijn slipje in, omvatte zijn lul en haalde die naar buiten. Begerig keek ze naar het voor haar verrassend grote ding, masseerde hem even en zei toen: Ik wil dat heerlijke ding van je in mijn kut hebben. Daar hielpen ze elkaar uit de kleren, waarna Henk zijn buurvrouw nu voor het eerst geheel naakt zag.

Ze nam zijn lul in haar hand en ging op het bed zitten en toen liggen. Kom maar lekker met je lul in mijn kut. Ze merkte dat hij een hele tijd geen vrouw had gehad, zo ging hij te keer.

Hoe dieper, hoe liever. We hadden dit veel eerder moeten doen. Ik kom al weer klaar op die heerlijke paal van je. Ze voelde aan zijn lul, die nog steeds in haar kut zat, dat hij klaar was voor de tweede ronde. Hij begroef zijn gezicht tussen haar sterke benen en stak zijn tong in haar liefdesholletje.

Hij stak er een paar vingers bij en ging toen met zijn tong over haar klit, die stijf stond van de op-winding. Heleen trok zijn lul naar zich toe en nam hem in haar mond, waarna ze hem langzaam naar binnen zoog. Henk neukte haar in haar mond. Ze zoog steeds sterker aan zijn lul, terwijl ze voor de derde keer haar orgasme voelde naderen.

Ze snikte het uit van genot, en voelde aan zijn balzak dat zijn hoogtepunt er ook weer stond aan te komen. Ze zoog steeds krachtiger aan zijn lul, alsof zijn sperma uit zijn tenen moest komen.

Heleen slikte heftig om geen druppel van zijn zaad verloren te laten gaan en genoot er intens van. Moe, maar uiterst voldaan lagen ze naast elkaar uit te hijgen, waarbij hij bij wijze van naspel zachtjes met haar borsten speelde.

Ze bleven zo nog een half uurtje liggen, met de armen om elkaar heen. Behalve aan het huishouden besteedde hij ook veel tijd aan zijn dochter, die er ook niets kon doen dat zij in de steek waren gelaten. Hij wilde haar een zo gelukkig mogelijke jeugd bezorgen. In kinderlijke termen had hij haar uitgelegd, dat haar moeder was vertrokken en niet weer terug zou komen, zodat van nu af aan hij voor haar moest zorgen.

Met haar grote ogen keek ze hem vol vertrouwen aan en zei, met een hand op zijn arm als om hem te troosten: Ik weet wel, dat jij goed voor mij zorgt. Hij had werk in de werkplaats van de fabriek gekregen, en was daar met een paar collega's verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark. Het werk beviel hem goed, al miste hij de vrachtwagen nog regelmatig.

Maar het stelde hem in staat bij zijn dochter te zijn als die thuis was, en daar was het hem om begonnen. De jaren regen zich zo aaneen. Henk maakte promotie en had zo Marjan ook meer te bieden. Zij ontwikkelde zich intussen tot een hoogst aantrekkelijke jonge dame en had op haar zestiende een figuur, waar menig man verlekkerd naar kon kijken.

Ze was slank, had een knap gezicht en redelijk grote borsten, die echter nog volop in ontwikkeling waren. Maar zij taalde niet naar mannen, misschien wel omdat ze steeds beter begon te beseffen wat haar vader allemaal voor haar deed om haar een gelukkige jeugd te bezorgen.

Ze leefde op heel vertrouwde voet met hem. Met die gewoonte was Marjan opgegroeid en ze kleedde zichzelf ook op haar kamer uit, om dan naakt naar de douche te gaan, in plaats van zich daar uit te kleden. Maar omdat haar lichaam volop in ontwikkeling was en, voor Henk het meest zichtbaar, haar borsten steeds groter werden, kreeg hij het er wel eens wat moeilijk mee. Ook al was zij zijn dochter, ze was ook een jonge vrouw en hij een man van vlees en bloed, en dan ook nog een, die al een lange tijd geen vrouw had gehad.

Op een avond zaten ze naast elkaar op de bank naar de televisie te kijken, toen Marjan opeens zei, dat ze ging douchen. Dat heb ik nog nooit gedaan. En die hoort niet meer naakt door het huis te lopen als er iemand in de buurt is. Ze vleide zich even tegen hem aan en vroeg toen plotseling: En jij komt zo niet aan je trekken. Naar de hoeren ga je, volgens mij, ook niet. Ze legde even in een vertrouwd gebaar haar hand op zijn borst, en zei: Ze waren hartsvriendinnen en bespraken alles met elkaar.

Het moet wel klikken, natuurlijk. Hij wil trouwens niet, dat ik dat voor hem doe. Als je wilt, help ik je er ook nog wel bij. Ik vind jouw vader best wel een stuk.

Marjan zag haar vriendin gespannen aan, zag de blik in haar ogen en toen ging haar een lichtje op. Met Hans, m'n broer. Hij heeft mij een keer heerlijk genomen, want ik had er zelf ook zin in. Maar korte tijd later kreeg hij verkering, en toen mocht hij mij niet meer neuken. Goed, jij hebt geen broer, maar wel een vader. En wat is het verschil?

Je moet het natuurlijk wel zelf ook willen. Maar zoals ik al zei, je moet het natuurlijk zelf ook willen. Als je dat wilt, dan lukt het vast wel. Desnoods help ik je erbij. En ik heb mijn vader vaak genoeg op een bepaalde manier naar jou zien kijken. Maar wil je het zelf, Marjan?

Als ik op die manier iets terug kan doen, dan graag. En, eerlijk gezegd, wil ik wel graag weer 'es een lekkere lul in mijn kutje hebben. Dan zien we wel hoe we dat aanpakken. Eerlijk gezegd vind ik jouw vader best een stuk. Gosh, het is toch wel wat: Ik vind ze zo mooi. Terwijl ze trilde van opwinding, schoof zij het strakke T-shirt van haar vriendin omhoog, maakte haar beha los en om-vatte haar heerlijke borsten. Ze begon ze te kneden en aan haar tepels te sabbelen, terwijl ze een hand van haar vriendin op haar eigen borsten voelde en een andere in haar slipje schoof, naar haar kutje.

Ze spreidde haar benen om haar vriendin toegang tot haar liefdesholletje te geven. Wilma nam haar hand en legde die op haar buik. Laten we elkaar eerst langzaam uitkleden. Ze haalde het ding over haar armen, gooide het aan de kant en wilde zich aan haar borsten tegoed doen.

Ze genoot van de aanblik van haar borsten, waar de beha slap over heen hing. Toen ze ook die had verwijderd, gingen de beide mooie meisjes staan en maakten elkaars jeans los, die direkt met hun slipjes omlaag werden geschoven.

Ze begonnen nu toch iets meer haast te krijgen. Even later waren beiden naakt en gingen ze in houding op het bed liggen. Marjan voelde direkt de tong van haar vriendin in haar kutje. Wilma wist precies wat zij lekker vond, maar dat wist zij ook van haar vriendin. Terwijl ze een paar vingers in haar kutje stak, liet ze haar tong over haar klitje flitsen, terwijl ze met haar vrije hand met Wilma's borsten speelde. De vriendinnen beften elkaar naar een snel hoogtepunt, maar de storm was nog niet helemaal uitgeraasd.

Ze gingen door en likten en streelden elkaar naar een tweede orgasme, waarna ze voldaan naast elkaar gingen liggen, met de handen op elkaars kutjes. Maar daar zijn we toch vriendinnen voor? Vind je ook niet? Heeft jouw vader een grote? Zo lang het tenminste maar niet een enge viezerik is. Het had tot gevolg, dat de meisjes nog even met elkaar stoeiden en zich toen weer aankleedden, en naar beneden gingen. Henk was nog op de fabriek, want er was een machine kapot, die het weekend niet gemist kon worden.

De meisjes maakten zelf eten klaar, bewaarden het nodige voor Henk en deden vervolgens samen de afwas. En hij flirt zo leuk. Ik mag hem gewoon graag.

Hij heeft het er nooit over, maar ik merk regelmatig, dat hij zijn vrachtwagen nog steeds mist. En die heeft hij laten staan om voor mij te kunnen zorgen, toen mijn moeder ons in de steek liet. Een moeder, die haar kind in de steek laat. Ik zou haar alleen graag een keer willen vragen waarom.

En dan mag ze weer gaan. Ik heb genoeg aan mijn vader. En jouw vader is dol op jou, dat zie ik elke keer weer. Marjan maakte zijn eten warm in de magnetron, en hij liet het zich goed smaken. Toen hij het op had zei hij: Marjan heeft u een gezellig weekend beloofd, en daar wil ik mijn aandeel ook graag in leveren. Je bent een jonge vrouw geworden, en dan hoef je geen 'u' meer tegen mij te zeggen. Dat doet Marjan ook vaak, en ik zie niet helemaal waarom jij dat dan niet zou mogen.

Henk beantwoordde hun toost en nam een slok bier. Langs zijn fles heen keek hij even naar de vriendin van zijn dochter. Ze had een mooi gezichtje en lang, donkerblond haar, dat tot onder haar schouderbladen reikte. Verder beschikte ze over een prachtig, slank figuur met voor haar leeftijd grote borsten. Onwillekeurig vergeleek hij haar lichamelijk met zijn dochter, die ook een sexy figuur had en flinke borsten.

Onwillekeurig wilde hij wel eens weten wie de grootste had. Toen hij zijn flesje leeg had, stond hij op en zei: Even lekker soppen en de vermoeidheid van me afspoelen. Als jullie intussen wat lekkers op tafel zetten, dan maken we er straks een gezellige avond van. Op dat moment ga jij naar boven, kleed je snel uit op mijn kamer en gaat ook onder de douche. Als je het een beetje treft, kom je hem op de gang tegen.

Wacht even tot je de deur van de douche hoort opengaan. Ik ben benieuwd hoe hij reageert. Na een minuut of vijf hoorde Marjan aan de geiser, dat de kranen in de douche werden dichtgedraaid. Laat de kranen maar lopen, ik kom over een minuut of tien. Daarna moeten we ervoor zorgen, dat we er een beetje sexy uitzien. Ik heb een erotische videofilm geregeld, waarmee we hem kunnen opwarmen.

Ga maar gauw, anders mis je hem op de overloop. Met een handdoek en een washandje in de hand stond ze bij de deur te wachten tot ze die van de douche hoorde opengaan. Toen stapte ze de gang op, en kwam Henk tegen, die alleen een badlaken om zijn heupen had. Hij bekeek het naakte meisje van top tot teen en voelde zijn eigen reactie, die de oplettende en hete Wilma niet ontging.

Hij vond haar een mooi slank figuur hebben, en haar borsten waren groter dan hij had verwacht. Ze leek ook een lekker kutje te hebben. Maar ga maar lekker douchen, meid. Wat zou ik die graag 'es in mijn handen houden. Intussen stond Wilma zich onder de douche lekker af te spoelen en ze genoot van het hete water op haar naakte lichaam, dat tussen haar borsten door over haar buik en haar kutje langs haar benen stroomde.

Ze vergat de tijd, en ineens stond de eveneens naakte Marjan in de douche. Toen Wilma bevestigend knikte, zei Marjan: Ik heb geen sexy slipjes meegenomen. Daar liggen op de bovenste plank een paar, die de helft van je schaamhaar laten zien. Wat zei m'n vader trouwens? Hij had alleen maar een badlaken om, ik was spiernaakt. En ik kon zien, dat ik hem niet onverschillig liet.

En trek zo weinig mogelijk kleren aan, ik heb de verwarming al wat hoger gedraaid. In de kleerkast van haar vriendin vond ze een paar schaamteloos kleine slipjes en ze koos er een van uit. Ze trok het aan en liet een kort mini-rokje volgen. Haar bovenlichaam bedekte ze alleen met een T-shirt, waarin haar tepels duidelijk te zien waren. Toen ging ze naar beneden. Ik voel me weer een heel ander mens. Door haar korte mini-rokje kon Henk een groot deel van haar been zien. Haal er voor Marjan ook meteen maar een, want ze zal zo wel komen.

Ik stel voor, dat we daar eerst maar naar gaan kijken. Je kunt beter op de bank komen zitten, dan zit je recht tegenover de t.

Gezellig met z'n drieen op de bank, er gaan veel makke schapen in een hok. Je ziet er goed uit, trouwens. Wat is daar nou zo bijzonder aan? Zijn dochter betrad de kamer, en hij vond haar er uiterst sexy uitzien. Een heel kort mini-rokje en een strak T-shirt waren volgens hem alles wat ze aan had. Ook haar tepels waren goed te zien, en dat wond hem toch wel een beetje op. De eerste acht minuten van de band toonden een reeks flitsen van andere films, maar het gehalte daarvan deed bij Henk al een vermoeden rijzen.

Die vind ik veel mooier. Marjan deed hetzelfde bij haar vader, alleen wat lager. En wij zijn echt! En voor het grijpen! Maar toch hoort het niet, volgens mij. Jij hebt een lul, en wij hebben kutjes, waar hij prima in past. Je mag van ons genieten zo veel je wilt. Ze kwam omhoog, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar zwoele mond op de zijne, waarbij ze onmiddellijk haar tong diep in zijn mond stak.

Ze keek hem met een troebele blik aan en zei: En aangezien we niet iemand voor je mogen zoeken, bieden we ons zelf aan. Haar hand gleed naar binnen en ze voelde zijn lul in hoog tempo groeien. Ook zij nam een hand en legde die op haar borst, hem aanmoedigend erin te knijpen.

Henk voelde zijn weerstand met rasse schreden afbrokkelen. Het waren ook zulke heerlijke meisjes, die hem aan het verleiden waren. Ze nam zijn handen en schoof die onder de rand van haar T-shirt, waarna zij haar eigen hand in zijn slipje liet glijden en die op zijn blote stam legde, die nu keihard was.

Ze haalde hem naar buiten, masseerde hem en keek er verrukt naar. Henks laatste weerstand was gebroken. Hij schoof Wilma's T-shirtje omhoog en ze trok het zelf snel uit. Hij deed wat ze zei, ze stapte er uit en schopte het aan de kant.

Even later zaten beide meisjes in al hun heerlijke naaktheid voor hem. Hij genoot van de aanblik van vier prachtige borsten. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat tussen haar borsten, terwijl Wilma hem uit zijn broek hielp.

Ze boog zich voorover, drukte een kus op zijn eikel en nam deze toen voorzichtig in haar mond. Henk greep met een hand naar haar borsten en met de andere naar die van zijn dochter.

Het maakte hem nu allemaal niets meer uit. Deze heerlijke meisjes hadden hem verleid en ze zouden hun deel krijgen. Zij heeft een heerlijk kutje, jij hebt een geweldige lul en die twee passen prima in elkaar.

Copyright © 2018 Ik Zoek Een Meesteres