Twee beffende vrouwen mager sletje

twee beffende vrouwen mager sletje

De heren bleven me langs alle kanten neuken, tot ik uiteindelijk smeekte om hun zaad. Ik wou het op mijn tieten voelen, en kort daarna voelde ik de eerste lading al komen. Gelijktijdig  kwam er iemand in mijn kut klaar, en kort daarna voelde ik een tweede lading zaad op mijn borsten neerkomen. Toen zei mijn Meester W me om mijn blinddoek af te doen, en kon ik kennismaken met de twee heren. Een van de heren was zelfs zo galant een deken voor me uit zijn wagen te halen, zodat ik niet te veel zou afkoelen.

Ik kreeg van elk van hun een fles aangeboden, bedankt hiervoor trouwens. Ik bekende mijn Meester W dat ik wat vergeten was, maar ik wist dat Hij dat niet erg zou vinden. Mijn sigaretten lagen  nog thuis, en ook had ik er niet aan gedacht reservekledij mee te brengen. Omdat de kleren die ik aan had volledig verscheurd waren trok ik dus enkel mijn jas aan. We bleven nog even praten, maar omdat het toch té koud werd besloten we nog ergens iets te gaan drinken.

Ik mocht van mijn Meester W in het café sigaretten kopen. Een man in het café aan wie ik een vuurtje vroeg was aangenaam verrast toen ik me vooroverboog om mijn sigaret aan te steken, en mijn jas hierbij wat openviel zodat hij inkijk had tot aan mijn navel.

Tijdens de babbel met mijn Meester W en de andere twee heren kwam ik nog te weten dat er eigenlijk met nog iemand was afgesproken maar die had, zoals zo vaak met internet afspraken, zijn kat gestuurd.

Een hele tijd later dan voorzien namen we afscheid van elkaar met bedankingen langs alle kanten. De heren waren dankbaar voor wat ze gekregen hadden, en ik niet minder. Bedankt Meester W voor Uw opdracht en dat U samen met de andere mannen, speciaal voor mij, de winterse koude hebt getrotseerd. Klik hier om dit blog bij uw favorieten te plaatsen! Welkom op de site van Meester W 's geile sletje. Hier kan u bekijken hoe zijn hete teef de wil van haar Meester opvolgt om Neem even de tijd voor mij!!

Mensen waar ik, samen met mijn Meester, reeds mee gedate heb en die deze blog bezoeken, gelieve even de tijd te nemen een berichtje achter te laten in "Mijn Gastenboek"! Zet er ook bij waar we mekaar ontmoet hebben.

Al enkele dagen liep ik behoorlijk zenuwachtig. Ik had een wegbeschrijving gekregen, een meebrenglijst, kledijvoorschrift, en natuurlijk een datum. En die datum was het nu geworden Ruim voor tijd begon ik mezelf klaar te maken, in de mate van hetgeen nu al mogelijk was de rest van mijn kledij zou ik onderweg wel in orde brengen en stopte ik de gevraagde attributen in mijn tas.

Op enkele na dan, het flesje ontsmettingsalcohol had ik door mijn zenuwen gebroken, de kaarsen en naalden moest ik nog ongemerkt uit de woonkamer kunnen halen. Zelfzeker, opgewonden en bloednerveus stapte ik in de wagen en vertrok richting afgesproken plaats.

Na een tweede smsje van mijn Meester W werd ik al met mijn neus op de feiten gedrukt. Wat was ik toch een dom ongehoorzaam slavinnetje: De twijfel sloeg toe, hoe ver had ik mijn Meester W nu teleurgesteld, en hoever zou hij deze straf doordrijven en mijn pijpverslaafd mondje dat genoegen ontzeggen? Ondertussen realiseerde ik me ook dat ik de batterijen niet uit de oplader had gehaald, en mijn tarzan dus niet kon aanzetten, dus maar weer een smsje naar mijn Meester W om hem hiervan op de hoogte te brengen.

Wacht buiten op me" was het antwoord dat ik kreeg. Een beetje gerustgesteld door zoveel begrip van mijn Meester W voor zijn toch wel superdomme sletje vervolgde ik mijn weg. Zes minuten voor afgesproken tijd nam ik de afgesproken afslag en bracht mijn Meester W hiervan via een smsje op de hoogte.

Apetrots was ik op mezelf dat het me gelukt was er te geraken, en dat ik op tijd was. Bij het oprijden van de parking werd me de pas afgesneden door een grijze wagen die naar me flashte, dus volgde ik hem zonder verder nadenken, denkend dat mijn Meester W me verder zou begeleiden naar de place to be.

Die wagen reed toen in een supertempo de aurostrade op, zodat ik me weeral snel bewust werd van mijn fout. Volgende afrit dus weer genomen, oprit terug en eerste afrit terug af  om zo terug op de bewuste parking te geraken. Sms naar mijn Meester W dat ik er was, sms terug van Hem dat Hij er ook was maar me niet zag. In de overtuiging dat mijn Meester een spelletje met me speelde wandelde ik, uiterlijk heel zelfbewust maar met een verdomd klein hartje, de ganse parking af, elke wagen waar iemand inzat nauwkeurig bekijkend.

Ik voelde wat iedereen dacht, en werd ook aangesproken trouwens, een slet die klanten ronselt Enerzijds vond ik het jammer dat ik nog niet in afgesproken outfit was, anderzijds gaf het me toch nog een beetje veilig gevoel om deftig aangekleed te zijn. Mijn Meester W bleef me maar sturen dat hij me niet zeg, en ik bleef daar maar op de parking rondparaderen, tot er een lichtje bij me ging branden.

In de wegbeschrijving was gezegd, parking volgen, de brug over naar tankstation aan overkant van de autostrade, en dat had ik dus niet gedaan Snel de wagen in, en naar de juiste plaats gereden, ondertussen wel al bijna drie kwartier later natuurlijk.

Dus zonder twijfel de auto uit, naar de auto die vijf meter voor me stond, weer verkeerd natuurlijk. Maar honderd meter verder zag ik mijn Meester W staan, vriendelijk naar me zwaaiend. Ik stapte waardig naar Hem toe, denkend aan de instructie die ik gekregen had.

Een halve meter voor Hem stopte ik, ging op mijn knieen en kuste Zijn voeten. Ik ben rechtgestaan, en we hebben elkaar omhelst en gezoend, de losgeslagen emoties onder controle laten komen Na de omhelzing en geknuffel mijn jas en trui uitgedaan, zodat er toch al een deel van de voorgeschreven kledij in orde was. Nu stond ik daar in halfblote tieten voor mijn Meester W, me volledig aan Hem aanbiedend. We zijn toen in zijn auto gestapt en daar op de parking nog wat geknuffeld, hetgeen voor de nodige nieuwsgierig-heid zorgde bij de aanwezigen daar.

Mijn Meester sprak er twee mannen, om te vragen of ze zin hadden in een pijpbeurt en de mannen onderling kwamen een prijs overeen. Mijn Meester ontving het geld, en ik mocht de mannen ontvangen, afwisselend de ene en de andere pik in mijn mondje nemend, terwijl ze op de achterbank zaten.

Ik zat dus tussen de twee voorzetels, mijn hongerig mondje naar de mannen op de achterbank, mijn geile kut en kont volledig ter beschikking van mijn Meester W, en waarschijnlijk wel voor iedereen zichtbaar door de voorruit van de wagen.

Opgegeild door de tikken op mijn billen die ik van Meester W kreeg, en door het feit dat ik me echt wel gebruikt voelde nu smeekte ik mijn Meester W me te neuken. Ondertussen mijn klanten afwerkend natuurlijk, voelde ik hoe mijn Meester bij me binnendrong. Erg praktisch is zo'n vrijpartij in de wagen toch niet echt, maar het bewust-zijn van het bekeken kunnen worden gaf me wel de extra kick die er voor zorgde dat ik snel klaarkwam. Sorry Meester W, weeral zonder uitdrukkelijke toelating Mijn Meester W en ik zijn toen naar een dichtbijzijnd hotel gereden, daar in alle intimiteit de opgebouwen spanning in alle intimiteit verder wegwerkend Bedankt Meester W, dank zij U werd mijn geile fantasie werkelijkheid, en weet ik dat er nog vele leuke, spannende ervaringen zullen volgen.

En ja Meester W, mijn eerste zelfverdiende pijpgeld van een tevreden klant naar de commentaar van hem te horen: XXXX om We hadden beiden een dag vrijaf, en vertrokken al om zeven uur s morgen richting Hulst. We wisten natuurlijk wel dat er op zulks onmenselijk vroeg uur nog niet veel te beleven zou zijn, maar zo hadden we tijd om bij elkaar de spanning op te bouwen.

Nadat ik  op de oprit Meester W's voeten gekust had, stapten we in de wagen en vertrokken. Al riidende toonde ik Meester W dat ik de voorgeschreven kledij aan had   Zwarte jartelles met bijhorende kousen, zwarte spannende, niet te lange rok, zwarte gilet met rits , en vooral dat ik niks teveel aan had. Mijn Meester W was tevreden over me en knikte goedkeurend.

Als beloning legde Hij zijn hand op mijn naakte kutje en hield het daar de ganse weg, zijn vingers af en toe bewegend zodat ik het moeilijk kreeg niet klaar te komen. Het lukte me gelukkig wel, ik denk niet dat mijn Meester W en natte autozetel zou gewaardeerd hebben.

Alles was nog gesloten toen we op bestemming aankwamen, maar ik voelde de bliken van de passanten los door me heen gaan toen we door de winkelstraat wandelden en de trucker die zijn vrachtwagen aan het lossen was kon zijn ogen niet van me afhouden. We vonden aan de markt een cafetje dat al open was, en gingen er binnen. De twee mannen aan de toog gunde me geen blik, hetgeen duidelijk niet naar de wens van mijn Meester W was.

Hij deed de rits van mijn gilet verder open tot mijn tepelringen zichtbaar waren, en bijna tegelijkertijd voelde ik een voet tegen mijn kutje Toen mijn Meester W even later naar het toilet ging dierven de mannen wel kijken oeps, sorry, vergeten zeggen Meester W. Twee consumptie later  mocht ik gaan afrekenen aan de toog en gingen we naar het doel van de uitstap.

Ik volgde mijn meester W die de sexshop binnen ging, en doorliep naar de achterkant van de zaak. Een beetje telergesteld treuzelde ik en bleef even staan.

Mijn Meester W maakte van de gelegenheid gebruik om me te blinddoeken en en mijn handen werden achter mijn rug geboeid. Ik voelde de rits van mijn gilet volledig open gaan en zo werd ik uit de winkel geleid. Vele aarzelende stapjes later werd ik neergeduwd en voelde ik me langs alle kanten betasten.

Omdat ik al meedere stemmen gehoord had besefte ik wel dat we niet alleen waren, en eigenlijk maakte dat me nog geiler dan ik al was.

Ik voelde vingers in en rond mijn kutje spelen, en net toen ik toelating tot orgasme wou vragen weer verdwijnen. Dit werd natuurlijk meteen bestraft, en ik voelde hoe twee krokiddelenklemmetjes zich vastbeten in mijn schaamlippen,  gevolgd door de leren riemen van de zweep over mijn ganse lijf. In gedachten telde ik de zweepslagen, maar gelukkig vroeg mijn Meester er niet achter, want ik was al snel de tel kwijt.

Toen de riempjes op mijn clitje neerkwamen deed ik echt mijn best om mijn klaarkomen onder controle te houden, maar weer mislukte het. Mijn Meester W duwde me opzij zodat Hij de boel een beetje kon afdrogen, en ik vroeg hem de klemmetjes op mijn lippen te verwijderen omdat ze nu toch wel bijna ondraaglijk pijn deden.

Mijn meester verwijderde ze heel voorzichtig en ik voelde de tintelingen over mijn ganse lijf toen ik zijn warme mond op het plaatsje voelde waar de klem gezeten had. Omdat ik nog steeds geblindoekt was kon ik niet zien of ik mijn meester W ontgoocheld had door mijn vraag. Ik hoorde voetstappen, maar kon niet thuisbrengen of ze weggingen of toekwamen, en had het gevoel dat ik er werd achtergelaten.

Ik was een beetje boos op mezelf nu, omdat de pijn toch nog maar bijna ondraaglijk was en ik mijn meester W al had gevraagd om de klemmen weg te doen, maar eigenlijk had ik niet verwacht dat mijn vraag meteen zou ingewillegd worden. Terwijl ik daar zo lag te twijfelen voelde ik af en toe vingers in en aan mijn spleet, en ik hoorde af en toe water lopen, maar voor de rest was het er  muisstil.

Geen benul meer hebbend van tijd probeerde ik mijn gedachten te ordenen, maar verder dan"ik ben geil, ik wil neuken" kwam ik niet En alsof mijn gedachten geraden werden voelde ik opeens mijn kutje openrekken. Een onbeschrijflijk gevoel toen mijn Meester W's vuist in me drong, lichamelijk goed gevuld natuurlijk, en geestelijk, ik had mijn Meester W  in me gelaten op een manier dat ik nog niemand ontvangen had, ik had me echt totaal gegeven aan Hem nu.

Ik voelde me nu helemal de Zijne, en alsof mijn Meester W mijn gevoelens voelde deed hij toen mijn blinddoek af en hadden we oogkontakt, hetgeen mijn gevoelens enkel maar versterkte. In de spiegel boven het bed zag ik hoe mijn meester W in me zat, en weer kwam ik klaar. Ik had het gevoel te zullen ontploffen, want door de vuist in mij kon mijn opgekropte kutgeil niet weg.

Mijn kutje werd vrijgemaakt en ik kwam nog een keer zalig klaar Toen zijn we naar de volgende cinema  gegaan, en heb ik me daar kunnen uitleven aan vele beschikbare pikken, in verschillende kleuren Ik mocht er zelfs weer een nieuwe ervaring bijdoen: Het gevulde gevoel was kompleet toen ik mijn Meester W's pik binnen mondbereik kreeg Volledig afgeneukt reden we richting huis, stoppend bij de piercer, voor mijn al lang beloofde clitpiercing.

Helaas was die op maan-en dinsdag gesloten, zodat we zonder nieuw sierraad verder reden. Thuis aangekomen waren we genoeg gerecupereerd voor een nieuwe vrijpartij. Ik starte de pc op, we nodigden onze msn vrienden online uit om met de cam mee te kijken en neukten elkaar nog maar eens te pletter. Na al het plezier tijd voor het ernstige werk, en naald, ontsmettingsdoekjes en piercing genomen. Dapper opende ik voor de zoveelste keer die dag mijn benen, en stak mijn Meester W de naald door mijn clitje.

Dit ging wel niet zo vlot als ik het nu neerschrijf, bijna had ik het stopwoord gebruikt, maar toen zat de naald er al zo goed als door. Na een lekkere tongzoen als troost voor me probeerde mijn Meester W de naald te vervangen door het ringetje, maar hier had ik dus weer een foutje gemaakt. De naald bleek te dun, zodat het plaatsen uiteindelijk niet lukte en we een volgende poging zullen moeten doen Uw liefhebbend slavinnetje en slet, maryum xxxxxxxxxxxxxxxxx om Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar één der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt.

Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak te slaan. Neem hem mee naar toilet of ergens anders en zorg dat je zijn sperma kunt opvangen. Laat hem niet aan je lichaam zitten en een slavin met straf laat haar ook nie betalen. Zondag zorg je voor een foto van het zaad. Slet ik ben benieuwd of je je Meester zijn opdracht gaat uitvoeren. Zwarte laarzen, beige kousen, korte plooirok, vest enkel met onderste knoop dicht.

Dat was het kledijvoorschrift om naar de markt te gaan, om daar een komkommer te gaan kopen. Ik kuierde wat op de markt rond, in een poging om moed te verzamelen naar het groentenkraam te gaan. Ondertussen kreeg ik nog een lief smsje van mijn Meester W, met de vraag of ik het zou durven me met gestrekte benen te bukken. Ik besefte meteen dat ik dan wel met blote kont voor iedereen zichtbaar zou zijn, maar deed toch een poging in die richting.

Ik trok even de rand van mijn laarzen recht, maar dierf me echt niet dieper bukken. Ik voelde dat ik het laatste beetje lef mankeerde om aan de opdracht te beginnnen, en stuurde mijn Meester W een smsje, om hem te vragen me te overtuigen.

Kort daarna kreeg ik een antwoord: Een man en een vrouw bedienden afwisselend de klanten en ondertussen raasde de zenuwen door mijn keel. Ik kwam even in de verleiding toch maar gewoon een komkommer te bestellen, maar een blik op het uitgestalde koopwaar verbood dat al.

Ongeveer de helft was lang en dun, dus zeker niet naar mijn Meester W's wens. Toen de vrouw voor me aan de beurt was verdween de man even, om terug te verschijnen toen het mijn beurt was om te bestellen. Geven was het juiste woord niet, hij hield het redelijk dicht bij hem, zodat ik wel genoodzaakt was om me over het kraam uit te rekken om de komkommer aan te pakken.

Ik was me bewust dat hij nu inkijk had in mijn vest, waarschijnlijk was ik tot aan mijn navel voor hem zichtbaar, maar realiseerde me toen niet dat ik in die houding wellicht mijn sliploze kont aan iedereen die achter me stond toonde De man aan het kraam was duidelijk zichtbaar een beetje de kluts kwijt door het gebeuren, want ik kreeg op de twee euro die ik hem gaf  3, 25 euro wisselgeld weer, en mevrouw achter het kraam, en ook enkele vrouwen in de rij, wierpen me boze blikken toe om mijn schaamteloze zo lijkt het toch demonstratie.

Onderweg naar huis bracht ik mijn Meester op de hoogte van het verloop van het marktbezoek, en 's avonds toonde ik trots mijn aankoop en onze kontaktkammeraden op msn konden via cam volgen waarvoor de komkommer gebruikt werd Net voor het weekend kreeg ik van mijn Meester W het bevel de site van het fetishcafé te bezoeken. Ik moest daar de link naar level-2 volgen, en alles heel aandachtig doorlezen, en als het me iets leek mocht ik mailen om ons in te schrijven.

Heel nieuwsgierig deed ik het gevraagde, en ik las het regelement door voor de speelnamiddag. Heel uitgebreid kon ik daar de van de onderdanigen verwachtte gedragsregels  en de geplande activiteiten lezen. De gedragsregels leken me niet echt een probleem. Het kwam er voornamelijk op neer dat de onderdanigen respect moesten tonen voor elke Dominant, en dit vooral zouden uiten door telkens te knielen als ze door een Dom werden aangesproken, en te blijven knielen tot er werd gezegd dat ze mochten beschikken.

De geplande activiteiten daarentegen lieten me wel even schrikken. De onderdanigen moesten zichzelf voorstellen, en iets heel persoonlijks vertellen aan de hand van een zelf meegebracht voorwerp dat hun Meester typeerde. In publiek praten met alle aandacht op mij gericht is al niet mijn favoriete bezigheid, en daarbij dan nog een leuke originele babbel verzinnen over onze privétoestand leek me al iets moeilijker.

Daarna volgde de keuring, iets waar ik voor mezelf, met mijn exhibtionistisch trekje, dan geen enkel probleem mee heb. Verder las ik de mogelijke proeven voor die dag: Proef 1en 4 leken me al behoorlijk moeilijk,weer dat podium op en alle aandacht op me voelen Het gegeven dat het in groep mocht troostte me wel een beetje, maar stelde me zeker niet helemaal gerust. Proef 3 leek me een makkelijke. Ik overliep de regels nogmaals, en met de nodige twijfels en nieuwsgierigheid, en vooral met het besef dat mijn Meester W deze "test" graag zou meemaken schreef ik mijn inschrijvingsmail naar het fetishcafé.

Ik vroeg mijn Meester W de uitgaande post eerst na te cheken, gelukkig had ik dat niet over het hoofd gezien. Nerveus over de nakende gebeurtenis was deze heel chaotisch opgesteld en vol schrijffouten,  zodat ik van mijn Meester W opnieuw mocht beginnen. Ik herstelde mijn fouten, en na een nieuwe controle mocht ik de mail versturen. Door problemen met hotmail lukte dit niet meteen, en werd dus uitgegsteld.

Toen we op zaterdag nog steeds geen antwoord hadden gekregen op de inschrijving herinnerden we ons dat de mail niet verstuurd was We beslisten toen om zaterdagavondavond nog tot daar te gaan, om de inschrijving nog tijdig rond te krijgen. Dit bleek geen probleem, en de aanwezigheid daar bracht ons al meteen volledig in de stemming voor de level Dit gevoel werd enkel maar sterker doordat mijn Meester W besliste dat Hij met mij nog wat wilde spelen die avond.

Zondagmiddag, voor de verandering was ik eens ruim op tijd klaar, vertrokken we vol goede moed richting Antwerpen. Ik was vrij ontspannen en vol vertrouwen in mijn Meester W en in mezelf, maar wist ook wel dat dat zekere gevoel niet lang zou stand houden. Toen we na het eten terug liepen naar de auto zei Koos dat hij zo geil geworden was dat hij bang was kort na binnenkomst zijn geil zou verschieten bij mij of een andere vrouw. Ik vroeg of het dan misschien een idee was dat ik hem voor we er heen gingen nog even zou pijpen.

Dan kon hij onderweg verder er naar toe en in het begin bij binnenkomst daar, een aardig poosje op adem komen en zou het lekker lang duren voordat hij weer klaar zou komen. Dat leek hem een goed idee en vond het nog spannender als we dat hier ergens deden, dan eerder die dag in het park. We zagen een paar grote afval containers staan waar tussen nog een kleine ruimte. Daar gingen we heen en liet Koos zijn broeken zakken. Zijn lul was al heerlijk stijf toen ik op mijn hurken voor hem ging zitten.

Met mijn ene hand kneedde ik zijn kloten en met de andere hand greep ik zijn pik beet, die ik ook voor een deel in mijn mond nam. Zo pijpte ik hem en trok hem gelijkertijd af. Veel sneller dan ik verwacht had spoot hij zijn lekkers in mijn mond. Opzettelijk liet ik het laatste kleine beetje aan de buitenkant op mijn lippen terecht komen. In de hoop dat er mensen waren die, weliswaar niet konden zien wat ik daar met Koos gedaan had, maar wel iets ervan konden begrijpen, stond ik op en likte genietend het geil van mijn lippen en de paar druppels die op mijn kin terecht waren gekomen bracht ik met behulp van een vinger in mijn mond.

Als er dan iemand naar me keek zou deze zien hoe ik van dat heerlijke geil genoot. Later begreep ik dat uitgerekend Alan dat allemaal had waargenomen. Zodra Koos en ik weer in de auto zaten vroeg ik hem om zijn lul weer uit zijn broek te halen.

Ik zou dan met dat slappe geval kunnen spelen tot aan de parenclub. Waarschijnlijk werd daar van hem verwacht dat hij nog met iemand zou neuken en hij had al twee keer gespoten die dag, dus zou een aanloopje naar de derde keer wellicht handig zijn. Misschien was dat wel helemaal niet nodig geweest, want helemaal slap was hij al snel niet meer even later, toen ik mijn broek los maakte en met mijn hand in mijn slip mijn kut bespeelde met mijn ene hand en zijn pik met mijn andere hand.

Ik zag wel dat we de grens passeerden en vroeg waarom er in Nederland geen geschikte clubs waren. Hij lachte en zei dat het wel goed kwam. De eerste afslag in België verliet hij de snelweg en reden we langs een provinciale weg Nederland weer in.

Vlakbij Zundert reed hij een privé parkeerplaats op die bij een club hoorde. Zodra de auto stil stond boog ik me naar hem toe en sabbelde nog even aan zijn half slappe lul. Binnen zag het er heel mooi uit. We mochten na betalen van de entree en een uitleg dat deze club niet een parenclub was als zodanig, maar een seksclub waar twee keer per maand een parenavond werd gehouden, naar binnen gaan zoals we waren, maar we konden ook een deel van onze kleding kwijt in een garderobe.

We keken even naar binnen en zagen dat het er nog niet druk was, maar de dames die binnen waren zaten er in hoofdzaak in hun lingerie. Weliswaar trok ik mijn jeans en truitje uit, maar mijn ondergoed was niet bepaald sexy, hetgeen ik toen wel erg jammer vond. Er was een bar en een lounge, waar we als eerste naar toe werden begeleid.

Daar zaten hier en daar wel wat stellen, maar van geil gedrag was nog geen sprake. We namen plaats op een comfortabele bank en bestelden daar wat te drinken.

We werden bediend door een mooi meisje die slechts gekleed was in zeer sexy lingerie. Aan één van de wanden hing een grootbeeld TV waar porno films op te zien waren. Veel meer dan er naar kijken konden we niet omdat er verder nog geen actie was in de zaak zelf. Op het scherm was op dat moment een jonge vrouw bezig een kerel te pijpen met aan de andere kant van haar een man wiens stijve lul zij in haar hand had. Ze zat daarbij op een derde lul te neuken. Zo nu en dan wisselde ze van lul in haar mond.

Kijkend naar die film werd ik nog weer geiler dan ik al was. Ik schoof mijn BH omhoog tot boven mijn tieten en kneedde hen om beurten met mijn ene hand waarbij ik mijn andere hand in mijn slip bracht om mijn kut te vingeren.

Toen de eerste man op het scherm, zichzelf verder aftrekkend, klaarkwam en zijn sperma over het gezicht van de vrouw spoot, kwam dat op haar neus, wangen, kin en voorhoofd terecht, maar slechts een klein beetje in haar geopende mond. Het zelfde gebeurde toen ook de tweede man klaarkwam. Plotseling stond ook de man met wie ze geneukt had zo bij haar en kreeg ze op soortgelijke manier sperma over zich heen.

De drie beetjes die ze in haar mond had gekregen liet ze weer uit haar mond lopen en zo droop een groot deel van haar gezicht en kin op haar borsten. Toen hielt de scene plotseling op. Ik verzuchtte toen dat ik het zo zonde vond van al dat lekkers dat zij in mijn ogen verspild had.

Een vrouw die ik een jaar of veertig schatte, maar er goed uitzag voor haar leeftijd, kwam toen naast me zitten en vroeg wat ik gedaan zou hebben als ik die vrouw op het scherm geweest was. Openlijk bekende ik dat ik er voor gezorgd zou hebben geen druppel van dat geil gemorst zou hebben en het allemaal zou hebben ingeslikt. Ik voegde er nog aan toe dat ik dat dan deed inclusief het kutgeil dat er aan die derde pik gezeten moet hebben.

De vrouw trok mijn hand uit mijn slip en bracht haar eigen hand er in. Ze zoog ook één van mijn tepels even in mijn mond. Daarna vroeg ze of ik dat meende en natuurlijk bevestigde ik dat, waarop ze vroeg of ik daarbij voorkeur had van bij welke man wel en bij welke niet. Ik antwoordde eerlijk dat ik daar nog nooit over had nagedacht, maar dit wellicht niet zou doen bij stinkende zwervers of mannen die niet hygiënisch zijn, maar verder elke pik zou willen leegdrinken die in mijn buurt kwam en besloot met de vraag waarom ze dat allemaal wilde weten.

Ze zei dat zij en haar man al een hele tijd op zoek waren naar een meisje of vrouw die zich door hem wilde laten neuken en dan zijn pik rechtstreek uit haar kut vandaan in haar mond wilde nemen en hem daarin te laten klaarkomen. Ik gun hem dat graag omdat hij het mij ook gunt dat ik zo nu en dan met andere mannen neuk. Maar een pik in mijn mond nemen die al in mijn of een andere kut gezeten heeft, vind ik smerig. Een lul in mijn mond laten spuiten vind ik nog erger.

Dus ik begin er niet aan. Mijn man en ik hadden door het vergeefse zoeken al de indruk dat zoiets alleen door pornosterren gedaan werd, want wij zijn tot nu toe nog geen vrouwen tegen gekomen die dat echt doen en nog lekker vinden ook! Ze besloot met de vraag of ik bereid was dat met haar man te doen. Ik had natuurlijk geen flauw idee wie of waar haar man was, maar de vrouw zag er keurig en proper uit, dus ging ik ervan uit dat het ook voor haar man zou gelden.

Verder maakte het mij op dat moment geen bal uit hoe hij er uit zou zien, als hij me maar van een stijve lul kon voorzien om mij lekker te kunnen neuken, was het al gauw goed. Vanmorgen had ik mij weliswaar door een vreemdeling en Daan laten neuken, maar daarna had ik Daan gepijpt tot hij klaar kwam in mijn mond, daarna een hele tijd met Koos zijn lul gespeeld en hem uiteindelijk ook klaar gepijpt.

Hier had ik eerst mezelf zitten vingeren, welke taak door deze vrouw was overgenomen, waardoor ik nu buitengewoon geil was en mijn kut echt wel weer aan een lekkere pot neuken toe was.

Ik vroeg dus waar haar man was omdat ik wel zin had in lul. Ze zei me dat hij even naar de toilet ruimte was, omdat hij de goede gewoonte had zijn pik extra te wassen als hij ergens was waar mogelijk dames waren die wilden pijpen voor het neuken. Pijpen na het neuken was beter, maar dat was hem tot nu toe niet gelukt.

Even later verscheen er een man die gemakkelijk mijn vader had kunnen zijn qua leeftijd, maar er zeer goed uitzag voor zijn leeftijd. De vrouw stelde hem voor als haar echtgenoot, zonder een naam te noemen, maar dat deed er niet toe.

Ze zat nog altijd met haar hand in mijn slip met twee of drie vingers in mijn natte spleet en met haar duim wrijvend over mijn klit. Geil als dat ik was vroeg ik de man of ik die net gewassen pik van hem even mocht zien. Hij viste hem meteen uit zijn broek en ik was blij dat hij nog slap was. Ik kon dan immers weer het genot smaken van een stijf wordende lul in mijn mond. Ik hapte zijn pik op en haalde ook zijn kloten uit zijn broek die ik ging zitten kneden.

Razend snel groeide zijn lul uit tot de grootste en dikste lul die ik tot dan toe ooit gezien had. Graag wilde ik dat geile ding leegzuigen, maar nog liever wilde ik hem in mijn kut voelen.

Wat een geluk dat die vent precies het zelfde wilde. Juist wilde ik hem vragen mij meteen te neuken, toen er medewerkster van de club verscheen met de mededeling dat het niet de bedoeling was dat er in de lounge werd geneukt. In alle andere ruimtes konden we onze gang gaan. Met tegenzin liet die dikke pik uit mijn mond glijden om naar een andere ruimte te gaan.

Het meisje bood me nog aan om mijn slip en BH naar de garderobe te brengen voor me. Snel trok ik die twee kledingstukken uit en zei haar die niet naar de garderobe te brengen maar in een vuilemmer te deponeren. Ik vond me vanaf dat moment veel te geil om ooit nog dergelijk burgerlijk ondergoed te dragen, vandaar. Naakt en met die dikke pik in mijn hand gingen we op zoek naar een plek waar we neuken konden.

Een paar kamers kwamen we langs die al bezet waren door andere neukende mensen voordat we bij een kamer kwamen waar een mooi groot bed stond en niet bezet was. Snel gingen we daar binnen en liet ik me achterover op het bed vallen en zei tegen de man dat hij eerst zijn lul diep in mijn kut moest steken en zich dan al neukend pas moest uitkleden.

Hij liet zijn broeken zakken tot net over zijn billen en drukte die heerlijke pik tegen de opening van mijn natte kut. Ik dacht in een flits het paradijs in te gaan toen die dikke staaf bij me naar binnen gleed, al deed het door het formaat wel een beetje pijn.

Dat woog echter niet op tegen het fantastische genot dat die dikke lul mij verschafte. Uitkleden terwijl je al neukt valt natuurlijk niet mee, maar hij trok zijn hemd uit en leek daarmee geheel naakt te zijn.

Even later bleek hij dat ook te zijn. Zijn vrouw was achter ons aan gelopen en heeft zijn schoenen, sokken en broeken uitgetrokken terwijl hij op mij lag te neuken. En neuken, dat kon hij met die heerlijke dikke lul van hem! Hij wisselde af met lange trage halen tot korte harde stoten en wist me zo al heel snel tot een fantastisch orgasme te brengen.

Plotseling stopte hij met neuken en schrok ik omdat ik dacht dat hij zonder dat ik het gevoeld had, zijn geil in mijn kut gespoten had. Tenslotte had noch zijn vrouw, noch ik tegen hem gezegd dat ik het liefst zijn sperma in mijn mond kreeg. Ik vroeg of hij gekomen was en toen hij nee knikte zei ik daar blij om te zijn omdat ik het zonde had gevonden als ik dat lekkere spul niet had kunnen proeven. Toen het tot hem doordrong dat hij eindelijk een vrouw had gevonden die bereid was zijn pik na het neuken in haar mond te laten spuiten, begon hij weer langzaam maar lekker te neuken.

Op dat moment drong het gekreun van zijn vrouw naast me op bed tot mij door. Ik keek naar haar en zag dat zij niet de enige was die haar man en mij was nagelopen. Ze lag wijdbeens met haar billen op de rand van het bed en een andere vrouw stond voorovergebogen haar kut te likken. Die vrouw werd op haar beurt door Koos op zijn hondjes geneukt. Ik werd weer zo heerlijk geil van dit schouwspel en het nog altijd heen en weer schuiven van die dikke lul in mijn kut, waardoor ik bijna weer toe was aan een heerlijk klaarkomen toen mijn neukpartner aankondigde dat hij op het punt stond te spuiten.

Ik was liever eerst nog een keer klaargekomen, maar wilde voor geen goud zijn geil missen. Dus genoot ik evengoed toen hij zijn lul uit mijn kut haalde en aan mijn mond aanbood.

... 22 feb Twee bisex vrouwen beffen en vingeren elkaar pijpen en wo Twee mooie geile Twee geile lesbische sletjes met sex toy's. lingerie en een voorbind Beffende vingerende en neukende lesbische meiden. De 57jarige geile oma ivana wint een fantastische sexprijs in de loterij - Magere vrouw sex film. 18 juli Ze zat nog altijd met haar hand in mijn slip met twee of drie vingers in De beffende vrouw kwam even later klaar op de haar neukende lul van. 25 dec Tieten cartoon beffende meiden Tiener sletje pijpt harde lul van tennis leraar banga slet pijpt in gymzaal Bloedmooie vrouw masseert haar enorme memmen en laat zich sex in Sletjes twee sletjes willen zaad proeven. Blanke meid krijgt geen genoeg van een zwarte lul in haar reet Donkere neger is gek op het likken van blanke natte kutten. Terwijl ik mijn Meester W belde om twee beffende vrouwen mager sletje melden dat ik klaar krap kutje seks in pashokje om te vertrekken deed ik een laatste check-up. Toen het tot hem doordrong dat hij eindelijk een vrouw had gevonden die bereid was zijn pik na het neuken in haar mond te laten spuiten, begon hij weer langzaam maar lekker te neuken. Dat was het kledijvoorschrift om naar de markt te gaan, om daar een komkommer te gaan kopen. Razend snel groeide zijn lul uit tot de grootste en dikste lul die ik tot dan toe ooit gezien. Tiener heeft heerlijke kleine tietjes. Sex stiekem gefilmd natekutjes

Hete s lesbische meiden beffen

KUT MET GROTE SCHAAMLIPPEN SEKS IN BREDA

Copyright © 2018 Ik Zoek Een Meesteres