Lekker wijf vingert geile carolien

lekker wijf vingert geile carolien

Ik was de eerste die mijn kleren uit had en zonder schaamte in het bijzijn van Caroline deed ik mijn onderbroek uit. Ik zag haar wel even naar mijn lul kijken toen zij zich wat aarzelend stond uit te kleden, eigenlijk besefte ik toen zelf pas dat ik mijn zus sinds zij op haar 24ste het huis was uitgegaan, nooit meer naakt had gezien. Ik ging als eerste de sauna in, ging op een handdoekje zitten maar bedekte verder niet mijn lul van mijn zus.

Toen Caroline binnenkwam had zij wel een handdoek om haar lichaam en zag ik alleen haar tieten, mooie ronde ballen met donkere tepels. Mijn zus ging op een meter of twee afstand van mijn zitten op het onderste bankje, ik keek tegen haar rug aan op dat moment. Ik vond het al snel relax, begon al een beetje te transpireren en vroeg mij af hoe mijn zus er helemaal naakt uit zou zie?

Is haar kutje geschoren of misschien wel helemaal kaal net als het kutje van Marijke? Ik werd er nieuwsgierig naar en ook wel geil in deze gedachte. Natuurlijk het is mijn eigen zus, maar als jonge jongen vond ik haar altijd al een mooie meid en nu is zij een aantrekkelijke vrouw van 36 jaar.

Mijn lul was vol met bloed gepompt, toen ik aan Caroline vroeg waarom zij die handdoek om hield? Ze keek op en glimlachte toen zij mijn halve erectie zag, ergens last van broertje vroeg ze?

Mag ik je kutje niet zien reageerde ik, en zag haar nog steeds naar mijn lul kijken. O ja wel hoor zei ze en stond op, een paar seconden later toen ze voor mij stond, zag ik dat mijn zus een kaal kutje had.

O ook al zo kale doos lachte ik, is Marijke dan ook kaal vroeg ze? Ik knikte en keek bewonderend naar haar lichaam, qua figuur is zij volle dan mijn vrouw en haar tieten zijn een stuk grote, haar tepels stonden ook stijf, net als mijn lul die rechtop stond richting mijn navel.

Ik scheer mezelf ook regelmatig glad en daar zei mijn zus van, dat zij bij een man nog nooit een lul zonder schaamhaar had gezien. Er hing al behoorlijk wat stoom in de sauna en zij deed nog een stapje naar voren, zijn je ballen ook kaal vroeg zij lachend?

Ik ging op de onderste bank staan en zei, voel maar. Ik verwachte niet dat mijn zus dat ook daadwerkelijk zou doen, maar ze deed het wel en pakte met haar hand mijn ballen vast. Lekker gevoel lachte ze weer, maar haar hand trilde ook, wij werden hier allebei opgewonden van. Caroline trok haar hand terug, laten wij dit maar niet doen zei ze, voel even aan mijn lul gooide ik er geil uit.

Ze deed het en toen ging het snel, ik pakte alle twee haar tieten vast en mijn zus stond voorzichtig een beetje aan mijn lul te trekken. Zo is het gezellig hoorde ik mijn vrouw,s stem tegelijk met de opengaande deur, geschrokken keken wij Marijke aan, ook zij had zich uitgekleed en leek niet echt boos, ze had echt wel gezien dat wij aan elkaar zaten. Caroline deed een stapje opzij en keek naar Marijke, die lachend vroeg of zij mee mocht doen? Gezellig reageerde ik, de vrouwen bekeken elkaar en het was mijn vrouw die mijn zus een zoen vol op haar mond gaf, toen moest ik echt even slikken, dit was niets voor mijn vrouw.

Maar ik werd nog geile dan ik al was. Ik ging weer zitten en zag dat Caroline en mijn zus samen zonder woorden verder gingen met elkaar, voor mijn ogen begonnen zij te tongzoenen en streelde over elkaars lichaam. Ik kwam in actie toen ik zag dat zij elkaar bevoelde tussen hun benen, mijn vrouw zei doe maar, ik zag de vinger van mijn zus haar kutje ingaan. Het leek wel of ik naar een seksfilm keek, ik ging bij hun staan en omarmde hun.

Ik ken mijn vrouw natuurlijk door en door, dit had ik dus niet verwacht van haar maar zag aan haar ogen zo dichtbij, dat zij geil was. Ze keek mij ook bijna vragen aan, gaf mijn een tongzoen en liet mijn zus haar gang gaan tussen haar benen. Lekker zei mij zus die mijn vrouw steeds sneller begon te vingeren, de temperatuur vloog omhoog in de dan ineens kleine ruimte. Mijn zus begon haar lichaam af te drogen twee meter bij ons vandaan, Marijke fluisterde in mijn oor, zullen wij dit een keer doen?

Ik ben zo geil schat zei ze, ik ook reageerde mijn zus die dit hoorde. In de ruimte waar de sauna is geplaatst is ook een bubbelbad voor vier personen, ik ging erin zitten en wachten ook niet goed wetend hoe te beginnen af,wat er ging gebeuren.

Mijn vrouw en zus begonnen elkaar weer te zoenen en te strelen, het is heel geil om dit voor je ogen te zien voltrekken. Maar ook vreemd om ineens te zien dat twee hetero vrouwen, biseksuele gevoelens kunnen krijgen voor elkaar, helemaal als het je eigen vrouw en zus betreft.

Mijn lul kon niet harder worden in het warme bubbelbad, toen Caroline op twee handdoeken op de grond ging liggen. Marijke ging bijna instinctief met haar hoofd tussen de benen van mijn zus liggen, alles speelde zich af op hooguit drie meter afstand van mij. Toen ik haar dan ook de eerste voorzichtige likjes over het kutje van mijn zus zag geven, moest ik mezelf onder controle houden om niet uit het bubbelbad te komen om mee te gaan doen. Het was bijna niet bevatten wat er zich voor mijn ogen afspeelde, mijn vrouw likte mijn zus behoorlijk heftig, Caroline lag dan al snel te zuchten en te kreunen,het wond haar zeker op.

Ik begon aan mijn lul te trekken in het bubbelbad en liet dan ook zien aan mijn zus door te gaan staan, haar ogen straalde en leken te vragen, kom maar hier.

Toen zij mij begon te pijpen keek mijn vrouw ook op naar ons, ik keek haar aan en zag dat haar gezicht glom van het sap uit het kutje van mijn zus. Pijp Wim Caroline riep zij en begon haar weer te likken, dat mijn zus kon pijpen voelde ik gelijk al, ze was heel geil, likte onder mijn ballen en over mijn lul toen zij gillend in de hol klinkende ruimte heftig klaar kwam.

Marijke liet zich ook verder gaan, zij kwam tussen de benen van mijn zus vandaan, duwde mij bijna om, en ging met haar kutje op het gezicht van mijn zus zitten, likken, lik me Caroline kreunde mijn vrouw.

Ik keek er naar, Marijke liet zich wat voorover vallen en pijpte mijn lul haar mond in. Dit was ongelooflijk geil, eerst had mijn zus mijn lul in haar mond gehad en nu mijn vrouw, die ook al snel bezig was met haar eigen orgasme. Ze liet mijn lul los, ging rechtop op het gezicht van Caroline zitten en wipte hevig op en neer, mijn zus tong flitste razendsnel tussen haar geopende natte schaamlippen heen en weer.

Marijke kwam misschien met nog wel meer kabaal klaar de mijn zus. Neuk je zus riep mijn vrouw in volle opwinding, dat liet ik mij geen twee keer zeggen en ging tussen de benen van mijn zus zitten, ik zag voor het eerst hoe nat haar kutje was en ook zag ik dat mijn zus een lekkere dikke klit had. Ik wreef mijn eikel eerst even lekker tussen haar bolle schaamlippen, voor ik makkelijk bij haar naar binnen gleed. Wim kreunde ze, ga je me neuken vroeg zij opgewonden!

Dat werd op dat moment een feit, ik neukte eerst even voorzichtig om haar kutje te verkennen, lekker strak moet ik zeggen en ze was ook goed nat en geil. Marijke gaf ons de ruimte en ging even naast ons liggen kijken, ik keek mijn vrouw aan, neuk haar maar stevig schat zei ze. Het was eigenlijk heel bizar wat er gebeurde, vooraf totaal niet geplant of ooit maar aan gedacht dat dit ooit nog eens kon gebeuren.

Mijn zus wilde duidelijk ook met mijn neuken, ze deed haar benen om mijn lichaam en begon lekker mee te neuken, wat ik ook heel geil van mijn zus vond, was dat zij haar kutje heel strak kon trekken.

O ja Wim kermde ze, wat neuk je lekker, je lul hijgde ze, ik voel je zo goed. Ik kreeg er alleen maar meer zelfvertrouwen van en hield er geen rekening meer mee dat mijn vrouw naar ons zat te kijken en alles volgde. Ik ga je echt niet, op je.

Ik ben een getrouwde vrouw! Het idee alleen al is absurd! Alsjeblieft doe niet zo raar, ga gewoon, ik beloof je dat ik hier nooit met Erik over zal praten! Echt geloof mij, ik zal het hier nooit over hebben met niemand! Heel even dacht Carolien dat hij weg zou gaan.

De opluchting was maar van korte duur, Tom ritste zijn gulp open en liet haar zijn stijve lul zien: Hoe kan je hier nu nee tegen zeggen! Die van Erik wees mooi recht vooruit, was glad en soepel! Eriks eikel zat netje verstopt in zijn voorhuid en dit, dit vreselijke ding van Tom was net een grote banaan, krom, scheef en wild en dik geaderd, alsof hij elk moment uit elkaar kon spatten.

De eikel stak ver buiten de rest van de lul uit en had een vreemde paarse kleur! Het ding leek wel te leven! Ze schudde resoluut van nee: Dat is voor mij een goede reden om hem te ontslaan en de in hem gedane investeringen terug te eisen.

Zijn promotie en carrière hangen dus van deze deal af, onze deal! Werk nu maar even mee! Kijk eens wat lekker, helemaal voor jou! Echt, geloof mij, het doet geen pijn! Carolien stond geschrokken op, deinsde achteruit.

De stoel waar ze op zat viel met een klap achter haar op de grond: Tom stop alsjeblieft dat ding weg! Dit gaat niet gebeuren! Ik bel Erik, …de politie! Carolien kon in de stilte die nu heerste de telefoon aan de andere kant horen overgaan. Hij doet het echt! Ze realiseerde zich nu dat ze op het punt stond alles, echt alles kwijt te raken. Dit was geen spel dat ze winnen kon. Tom keek haar vragend aan.

Ik bel je nog! Keek hem smekend aan en schudde vol ongeloof haar hoofd, dit gebeurde niet echt? Dit kon toch niet waar zijn? Ik wil alles doen wat je wilt maar dit niet, echt alles doe ik voor je, alleen niet dit! Tom liet haar los maar duwde Carolien met een hand krachtig voorover, ze kreunde van schrik toen ze haar flinke borsten op de tafel plette. Tom schoof het korte jurkje omhoog en gaf onverwacht een wilde ruk aan haar slipje dat luid scheurend in stukken op de vloer belande tussen de op de grond kletterende scherven van het koffiekopje.

Carolien probeerde te ontsnappen, van de tafel weg te komen, maar Tom was te sterk, veel sterker dan het kleine vrouwtje dat hem wanhopig smeekte: Hoe harder zij tegenstribbelde hoe leuker het voor hem werd!

Tom hield van dit spel en spuugde in zijn hand, wreef het speeksel uit over zijn stijve lul. Ze was gestopt met de pil, Erik en zij wilde een baby, een liefdeskindje! Ik ben niet aan de pil! De groteske lul wrong zich een weg naar binnen. Carolien wist niet wat haar overkwam! Ze werd gevuld zoals ze nog nooit gevuld was, de pijn en vernedering was kort en heftig maar de geil brakende lul van Tom verwende het nauwe kutje zoals het nog nooit was verwend.

Carolien kermde, jammerde en spartelde. Ze wilde weg, vluchten van wat er hier nu gebeurde! Tom, je neukt mij zwanger! De angst om zwanger te worden geneukt streed een verloren strijd met de lust die bezit nam van haar lijf. Tom was niet te houden. Doof voor haar smeken en beukte zijn pik diep in haar nauwe en nu verlangend knijpende gaatje. Wit geil hoopte zich op rond de basis van zijn neukende stijve lul, haar geil ongewild gretig verbonden met zijn voorzaat. O, God, je neukt mij zwanger!

Soppende geluiden vermengde zich met het gekreun van Carolien die voor het eerst voelde hoe het was om echt geneukt te worden. Ze voelde hoe ze door deze vreselijke man genadeloos klaar geneukt ging worden. Haar verstand schreeuwde nee maar haar kut gilde ja! Carolien hield zich krampachtig vast aan de rand van de tafel, de wild stotende pik maakte haar gek van verlangen!

Zo was het nog nooit geweest! Een tinteling diep in haar onderbuik gaf aan wat zij vreesde en waar haar lijf al jaren naar verlangde. Carolien verzette zich uit alle macht tegen dit aanstormende geweld. Tom voelde haar lijfje schokkend klaarkomen: Ben je niet gewend he!

Eindelijk geneukt door een echte vent! Je bent een schoft! Dit was zo anders als ze gewend was. Ze wilde geneukt worden, ze verlangde er naar en wilde niet dat hij zou stoppen. Carolien probeerde het niet eens tegen te houden maar kronkelde wellustig en liet zich nemen door de werkgever van haar man, haar Erik!

De schaamte was verdreven door lust. Ze kreunde, en kreunde: Godverdomme klootzak, ik kom klaar! Carolien kwam overeind en keek hem vragend aan. Bij Erik merkte ze het nooit als hij klaarkwam, ze vreesde het ergste en dus vroeg ze bezorgd: Ik ben nog niet klaar gekomen hoor! Ik ben hartstikke vruchtbaar weet je! Je mag niet in mij klaarkomen! Die heerlijke stijve lul die er daarnet nog als nog als een gedrocht uit had gezien. Carolien voelde aan haar kutje.

Het was dik en opgezwollen! Jezus, het stond nog wijd open en verlangde duidelijk naar meer! Ze moest zich bedwingen om zich niet wild te gaan vingeren. Shit, ze voelde schaamte, ze was bloedgeil en drijfnat, klaar voor de volgende ronde! Zo had ze zich nog nooit gevoeld, op en top vrouw, geil en een lustobject.

Zo opwindend en spannend was het met Erik nog nooit geweest! Uitdagend keek ze Tom aan. Hij lachte een gemeen lachje: Het slordig vastgezette knotje barste uiteen in een grote golf mooi lang haar dat hij vastgreep en om zijn hand draaide.

Haar ogen fonkelde, ze voelde afkeer maar nog veel, veel meer lust. Carolien greep met haar hand de stijve kromme lul, kneep haar hand dicht en zag geil opborrelen uit de paarse eikel. Een plotselinge en ongecontroleerde behoefte, die ze bij Erik nog nooit had gehad, overviel haar.

Ze wilde het zaad uit zijn ballen zuigen! Ze wilde op die lekkere pik zuigen! Carolien slurpte de eikel met geil en al gulzig diep haar mond in en begon Tom wild te pijpen. Tom kreunde, greep met beide handen haar hoofd vast en neukte haar gezicht.

Ritmisch pompte hij zijn stijve tussen haar sensuele lippen, geil en speeksel dropen als resultaat rijkelijk op de daarnet nog schone keukenvloer.

Tom voelde zijn orgasme naderen. Jezus, wat kon dat wijf van Erik pijpen! Snel stopte hij haar: Ze keek Tom geil en brutaal aan en veegde met de achterkant van haar hand zijn geil van haar mond.

Tom trok haar tegen zich aan en kuste haar lippen die als vanzelf uiteen weken, hun tongen vonden elkaar in een opwindend gevecht. Pure geilheid bezorgde het geile vrouwtje kippenvel. Heb je een condoom bij je? De schattige kleine canvas schoentjes vlak bij zijn oor. Tom wreef zijn keiharde lul even tussen haar schaamlippen en perste hem haar grotje in: Een wild gevoel van wellust voer door haar lijf, neuken, neuken, ze balde haar vuistjes van genot!

Tom haalde zijn pik na een paar halen weer uit haar natte kut en voordat zij er erg in had perste hij zijn dikke eikel tussen haar kringspier door haar darmen in. Hij neukte de echtgenote van zijn werknemer in haar reet en ze genoot!

Het getrouwde vrouwtje genoot van de perverse seks! Carolien kreunde, ze was super geil en dit niet gewend! Een hele nieuwe wereld ging voor haar open en de nieuwe emoties en sensationele gevoelens maakte haar gewillig, meer dan gewillig!

Bruut ramde hij zijn stijve op en neer in Caroliens kontgaatje. Zonder dat ze het zelf door had begon ze zich als een bezetene te vingeren. Wilde wreef ze met wijs en middelvinger over haar klitje, harder, sneller! Jezus christus, hij had zin om haar vol te spuiten! Snel trok hij zijn pik terug en stootte opnieuw toe. Zijn eikel perste zich haar knijpende en o zo zachte kutje in.

Tom viel met zijn lichaam naar voren en pinde Carolien vast. Haar knieën nu bijna naast haar eigen hoofd, ze kon geen kant op! Tom beukte als bezeten zijn lul in haar gretige kut, in, uit, in, uit, in, uit, in, uit! Duwde ongewild haar bekken zo hard als ze maar kon omhoog, zijn lul naar binnen zuigend!

Hij begroef zijn hoofd grommend in haar nek, zijn rug kromde zich en zijn dikke pik schoof tot aan de wortel diep in haar kut en spoot, hij spoot! Wild perste zijn sperma zich uit zijn eikel, met grote kracht drong zijn zaad in haar kut, vulde haar baarmoeder met wild zwemmende zaadjes! Carolien klauwde in zijn rug, ze kwam klaar! Haar nagels drongen in zijn vlees: Uitgeput lagen ze daar. De wilde seks had hen vermoeid. Carolien wist dat er nu veel zou veranderen. De seks met Erik zou nooit meer hetzelfde zijn.

Erik zou haar nooit kunnen geven wat ze nu had ervaren maar belangrijker nog! Tom zou de vader zijn van hun kind. God, de klootzak had haar vol gespoten met zijn zaad! Ze was super vruchtbaar! Ze wist dat dit vast niet de enige keer zou zijn dat ze Erik zou bedriegen! Niet na deze seks! Als Tom weer langs zou komen wist ze dat ze hem niet zou weigeren!

Erik zou en mocht dit allemaal nooit te weten komen, ze had nu een groot geheim! Terwijl Carolien haar zonden overdacht fatsoeneerde Tom zich: Ik stuur Erik over twee weken wel weer naar Duitsland. Drie of vier dagen misschien wel met een weekend ertussen! Je bent een Schoft! Ze was van hem, hij wist het! Carolien opende gewillig haar lippen en kuste hem vol overgave. Ze voelde weer het verlangen, ze wilde meer! Hij proefde zijn geil op haar lippen.

. Zie haar daar liggen met gespreide benen, ze vingert zichzelf geil naar een hoogtepunt. Wat heeft deze meid toch een stel lekkere grote tieten!. 12 dec Ik heb wat geile avontuurtjes meegemaakt die ik graag met jullie wil delen. Oh wat is ze toch een lekker wijf. Ik ging haar lekker vingeren want ik was er zachtjes aan toch best goed in Oh wat een geil ding die Carolien. 6 jan O zo lekker wijf masturbeert en vingert zich helemaal alleen op de bank. Klik hier en bekijk onderstaande sexfilm van Leony Aprill volledig en. GEILE NEUKPARTIJ HARDE SEX Caroline en Emmy, twee sex sletjes uit Drechterland, zijn op zoek naar een grote lul om te hard neuken Voor een sexafspraakje met een lekker wijf of dikke buurvrouw uit Apeldoorn. . Oude tieners zoeken naar geile gasten voor vingeren. Toen met een schok realiseerde Carolien zich ineens wie het was! Tom, meneer Verschuur, deed alsof hij het niet door had en zei: “Lekker, een kopje koffie . Je bent mooi en hebt een geil lijf gemaakt voor seks! . Ze moest zich bedwingen om zich niet wild te gaan vingeren. Jezus, wat kon dat wijf van Erik pijpen!. 12 dec Ik heb wat geile avontuurtjes meegemaakt die ik graag met jullie wil delen. Oh wat is ze toch een lekker wijf. Ik ging haar lekker vingeren want ik was er zachtjes aan toch best goed in Oh wat een geil ding die Carolien.

Gratis sex afspraakjes plassex met oma

Sexcontact friesland huisvrouw ontvangt

Copyright © 2018 Ik Zoek Een Meesteres